Kerstin Dahmm
Jag arbetar heltid som konstnär och kursledare i akvarell i min ateljé i Onsala. Jag brinner för att måla och utforska akvarellens fantastiska färgvärld, det är ett spännande material och man vet aldrig riktigt hur det färdiga resultatet blir!     

Jag har glädjen att få undervisa med mina akvarellkurser i min nybyggda ateljé och då kommer min utbildning som pedagog väl till pass! Jag har även akvarellkurser och event för privata grupper och företag. Jag målar också en del i akryl.

Född 1957 i Kungsbacka och bor i Onsala sedan 30 år med min man Kjell. I januari 2015 startade jag mitt företag Kerstin Dahmm Art.  

Att måla har alltid varit mitt största intresse och jag har genom åren gått ett stort antal kurser.

År 2000 – 2002 gick jag konstutbildning på Löftadalens folkhögskola i måleri och skulptur på heltid. På Gerlesborgsskolan i Bohuslän har jag målat akvarell för Arne Isacsson och Hasse Karlsson. I Varberg har jag gått grafikkurs hos Tommy Bolander.

Medlem i:
www.fjaregruppen.se
www.konstlivhalland.se
www.svenskakonstnarer.se/galleri/KerstinDahmm
www.konstihalland.se

Inköpt av:
Morups LRF Konstklubb.
Kungsbacka Kommun.
Hallands sjukhus – Kungsbacka.
Falkenbergs Kommun.
Ringhals Konstklubb.
Kungsbacka Kommun – KomiKonst
Varbergs konstklubb

Deltagit i:
Jubileumsboken: Fjäregruppen femtio år 1965 – 2015 
Boken “Jubileumsbonaden i Halland 2016”

Stäng meny