Akvarellkurser på SMÖGEN – sommaren 2019

13 – 17 maj, mån – fre. FULLBOKAD!
10 – 14 juni, mån – fre. FULLBOKAD!
18 – 22 augusti, (Obs! Sön – tors) FULLBOKAD!
26 – 30 augusti, mån – fre – FULLBOKAD! 

Sätt gärna upp dig på kölista vid intresse!
Endast 10 platser per kurs!

Favorit i repris, nu har jag bokat in fyra veckor på Makrillvikens vandrarhem, med västkustens bästa läge, 15 meter från badet med bastu mm. och ca: 300 meter till den härliga Smögenbryggan!

Jag har bokat rum till alla deltagare!

Vi har hela övervåningen för oss själva att måla på under kursen med magisk utsikt över havet! Vi kommer också att måla ute på Smögens härliga klippor och vid Smögenbryggan.
En dag gör vi ev. ett besök på vackra fyrplatsen Hållö, vid fint väder, där vi både hinner måla och ta ett dopp, lunch tar vi med oss!
Kurserna vänder sig till både nybörjare och fortsättare!
Kursavgiften är 3000 kr.
Boendet kostar mellan 400 – 750 per natt och person, beroende på vilket rum du har, med eller utan toa & dusch, om det är låg eller högsäsong, eller om du delar rum (4 nätter).
Maten ingår inte i priset!
Frukost gör vi själva och ev. en lättare lunch, middagen kanske vi väljer att gå ut och äta tillsammans, men man gör ju som man vill!

Vi målar mellan ca: 10.00 – 16.00

Lunch mellan ca: 12.30 och 13.30 med tid även för en liten promenad eller ett bad om man vill!
För dem som önskar fortsätta måla själva efter 16.00, så finns alla målargrejer kvar på plats hela tiden och det är bara att sätta igång när man vill! Den sista dagen slutar vi måla kl.15.00 för att bege oss hemåt!

Anmälan och mer information:

Jag samarbetar med Studieförbundet Vuxenskolan så när när du går på en av mina kurser blir du försäkrad genom dem, och jag följer även deras avbokningsregler.

Har du frågor eller vill anmäla dig så hör av dig till mig:

Mejl: kerstin.dahmm@gmail.com
Mobil: 0703-540487
Eller fyll i formuläret här på sidan och gör en platsförfrågan! 

 

Stäng meny