Prova-på kurser i akvarell – 2022

17 oktober                                                                                                        

Kl. 11 – 14 

Jag leder dig in i akvarellens underbara värld och vi går igenom akvarellens första grunder! Jag visar på ett enkelt sätt hur du kan börja måla akvarell, steg för steg. Vi målar ett motiv tillsammans, vi blandar färger och pratar lite om materialet mm. Du får även med dig en lista på materialförslag hem så du kan prova att måla på egen hand efter kursen!

För nybörjare eller för dig som bara provat lite innan!

Allt material, kaffe och liten kaka ingår, pris 600 kr!

I min ateljé på Onsala Lindväg 5. 

OBS! Inställt!

Unik kurs för hela dig – Prova-på akvarell och röstyoga på Gottskärs Hotell!                            I samarbete med röstpedagog Anita Milding har vi en heldag för alla sinnen!                           Inga förkunskaper behövs.        Kerstin Dahmm: Prova på kurs i akvarell, vi lär oss grunderna i akvarellmålning och genom klassiska tekniker målar vi ett landskapsmotiv tillsammans steg för steg, himmel, hav, blommor och vi lär oss måla avstånd mm. Allt material ingår i kursen.                

Anita Milding: rösten är ett av de viktigaste verktyg vi har för att göra oss hörda och ta plats i vår kropp. Röstyoga – Holiyoga RÖST ( skapad av Ulrica Liavor) handlar om att på ett varsamt sätt komma i kontakt med kroppen och rösten. Med medvetenhet och enkla yogarörelser hjälper vi kroppen att frigöra andning och spänningar och låter rösten ta plats och klinga i hela kroppen. Vi jobbar med rörelse, andning, röst, kropp och meditation.

Kursavgift för heldagen 1000 kr.    

Varmt välkommen att höra av dig! 

Anmälan och mer information:

Har du frågor eller vill göra en plats-förfrågan, så hör av dig till mig och fyll i ditt mobilnummer!

Mejl: kerstin.dahmm@gmail.com
Mobil: 0703-540487
Eller fyll i formuläret här på sidan för förfrågan om platser!